Τι είναι το Σιάτσου


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ?

Σιάτσου στην περιοχή του Αυχένα

Η ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΡΕΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ.

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

Η ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  (CHI) ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ CHI  EINAI ΤΟ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ CHI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ CHI ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ  CHI ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ – ΣΥΝAIΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ.  ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ CHI ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

Σιάτσου στην περιοχή των ωμοπλατών

TO ΣΙΑΤΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜE ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ CHI. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΟΥ CHI ΣΤΟ ΣΩΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΟΡΓΑΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, Π.Χ. ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ.

ΠΑΡΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΘΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΚΕΡΑ ΡΟΥΧΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΑΤΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΣΠΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΟΞΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΕΥΤYΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΟΛΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ Η’ ΟΙΔΗΜΑ, ΚΥΡΣΟΥΣ, ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΣΗ  Η’ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ, Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ  ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ ΣΕ ΙΛΙΓΓΟ, ΣΕ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ , ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ , Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ  ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ , ΚΟΠΩΣΗ , ΑΥΠΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ. Η ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.

ΑΝΑΠΝΟΗ

Ο ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ  ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ   ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. Η ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ  ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  ‘Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ   ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ, ΤΟ ΚΡΥΟ  ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ  ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ . ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 5 ΛΙΤΡΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ 10 ΛΙΤΡΑ ΛΕΜΦΟΥ. ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. Η Δ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ . Η ΑΓΩΓΗ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ CHI ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ , ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΟΣΤΑ ΚΑΙ  ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ  ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ. ΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ. ΕΞΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ, ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ένα άρθρο από τις σπουδάστριες του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπευτών της ΕΠΑ.Σ. Αθηνών: Κυπριτίδου Αγάπη και Βελέντζα Θεανώ

ΠΗΓΗ: NATURAL HEALTH SCIENCE.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: